Google Ads a PPC reklama

Hosting a domény bez starostí

Je nám velkou ctí, že jsme mohli spojit své síly s jedním s nejlepších poskytovatelů služeb ve svém oboru – s Webglobe.cz. Webhosting a doményspravujeme spoustě spokojených klientů u libovolných poskytovatelů na českém i zahraničním trhu, ale díky novému partnerství se společností Webglobe můžeme nabídnout prvotřídní servis na Virtual private serverech, pravidelné zálohy a podporu 24/7.

Z vlastní zkušenosti víme, že spousta klientů ani neví, kdo jim registroval doménu, kdo je registrátor domény a kde běží hosting a kdo má k datům přístup. Proto je dobré svá cenná data svěřit do péče předním poskytovatelům hostingových služeb. Jen tak si zajistíte spolehlivý chod, protože Vaše data nebudou někde ve sklepě u Fratny Vomáčky, ale budou vždy dostupná a zálohovaná u nadnárodní společnosti.

Veškerou práci se správou hostingu a domén Vám pak rádi odbavíme, stejně jako klasickou správu webu. Nechte své starosti nám a věnujte se naplno svému businessu.

Jaké jsou hlavní výhody, když hosting a domény máte u profesionálů?

Profesionální hosting a správa domén přinášejí řadu výhod, které mohou výrazně zlepšit výkon, bezpečnost a celkovou správu webových stránek. Mezi hlavní výhody patří:

  1. Spolehlivost a dostupnost:
    • Profesionální hostingové služby obvykle poskytují vysokou dostupnost (uptime) díky robustním serverům a redundantní infrastruktuře. To znamená, že vaše webové stránky budou téměř neustále dostupné pro návštěvníky.
    • Hostingové společnosti často nabízejí SLA (Service Level Agreement), které garantují minimální úroveň dostupnosti.
  2. Bezpečnost:
    • Profesionální hostingové služby zahrnují pokročilé bezpečnostní opatření, jako jsou firewally, DDoS ochrana, pravidelné aktualizace a patchování serverů.
    • Správa domén může zahrnovat ochranu před krádeží domény (domain hijacking) a další bezpečnostní funkce, jako je DNSSEC (Domain Name System Security Extensions).
  3. Rychlost a výkon:
    • Profesionální hostingové služby často využívají technologie jako SSD disky, CDN (Content Delivery Network) a optimalizované servery, které zajišťují rychlejší načítání stránek.
    • Lepší výkon serverů může pozitivně ovlivnit SEO (Search Engine Optimization) a uživatelskou zkušenost.
  4. Zálohování a obnova dat:
    • Profesionální hostingové služby obvykle zahrnují pravidelné zálohování dat, což umožňuje rychlou obnovu webových stránek v případě problémů, jako jsou havárie serveru nebo útoky hackerů.
    • Automatické zálohování poskytuje klid a jistotu, že vaše data jsou v bezpečí.
  5. Technická podpora:
    • Profesionální hostingové služby nabízejí technickou podporu, která je dostupná 24/7. To znamená, že můžete kdykoli získat pomoc s řešením problémů nebo otázkami týkajícími se vašeho webu.
    • Podpora může zahrnovat i asistenci s nastavením a konfigurací serveru, což je obzvláště užitečné pro uživatele s omezenými technickými znalostmi.
  6. Škálovatelnost:
    • Profesionální hostingové služby umožňují snadnou škálovatelnost, což znamená, že můžete snadno upgradovat svůj hostingový plán podle růstu návštěvnosti a potřeb vašeho webu.
    • To zahrnuje možnost přidání více prostředků, jako je úložiště, šířka pásma a výkon procesoru.
  7. Přizpůsobitelnost a kontrola:
    • Profesionální hostingové služby často poskytují vyšší úroveň přizpůsobitelnosti a kontroly nad serverovým prostředím. To může zahrnovat přístup k root serveru, možnost instalace vlastního softwaru nebo úpravy konfigurace serveru.
    • To umožňuje optimalizaci prostředí přesně podle potřeb vašeho webu nebo aplikace.
  8. Správa domén:
    • Profesionální správa domén zajišťuje, že vaše doména bude správně nakonfigurována a udržována. To zahrnuje správu DNS záznamů, SSL certifikátů a další důležité aspekty.
    • Správa domén může zahrnovat i ochranu před vypršením platnosti domény, což zabraňuje neúmyslné ztrátě domény.
  9. Dodatečné služby a nástroje:
    • Profesionální hostingové služby často nabízejí dodatečné nástroje a služby, jako jsou e-mailové hostingy, nástroje pro sledování výkonu, analytické nástroje a další.
    • Tyto nástroje mohou pomoci při správě, analýze a optimalizaci vašich webových stránek.

Celkově profesionální hosting a správa domén poskytují vyšší úroveň bezpečnosti, spolehlivosti, výkonu a podpory, což může výrazně přispět k úspěchu a efektivitě vašeho webového projektu.

Chcete se dozvědět více informací? Kontaktujte nás, poskytujeme konzultace zdarma!

Mohlo by Vás také zajímat

Důvěřují nám firmy i jednotlivci

Nevíte si rady?

Jsme připraveni Vám ihned pomoct. Ozvěte se nám a najdeme řešení.